Om oss

På vår mottagning "Barnmorskorna Mitt i Skåne" får du träffa oss, Marie, Christina, Margit, Ann & Britt-Louise. Vi är legitimerade barnmorskor med förskrivningsrätt  Viktigt för oss är god tillgänglighet och kontinuitet och självklart ett gott bemötande. Vid behov kommer du som är gravid också att få träffa vår läkare Frank som är specialist i obstetrik och gynekologi. 

 

MARIE LYSELL

Leg Barnmorska med Förskrivningsrätt

Jag har arbetat som barnmorska sedan 1993,  både på Kvinnokliniken i Helsingborg och i Lund, främst med komplicerade graviditeter och BB. Senaste året har jag haft min tjänst på avd 44 i Lund efter åren i Höör. 1999 läste jag till distriktssköterska och arbetade en period i Höör som skolsköterska. Jag har utbildat mig i sexologi och till handledare för bla barnmorskor.

 

marie@barnmorskornamittiskane.se 

 

CHRISTINA AUVOJA

Leg Barnmorska med Förskrivningsrätt.

Jag blev barnmorska -99. Har arbetat mest på barnmorskemottagningar runt om i Skåne men längst har jag arbetat på Barnmorskemottagningen i Höör ca 9 år. Jag har även arbetat på KK i Kristianstad. Kurser som jag gått är smittspårning, sexologi, handledarutbildning och Genetik.Men jag har också kompletterat med kurs till instruktör i vattenträning och blivit upplärd att hålla kurser för gravida i vattengympa. 

 

christina@barnmorskornamittiskane.se

 

Olga Nielsen
Leg Barnmorska med förskrivningsrätt

Josephine Andersson
Leg Barnmorska med förskrivningsrätt

MARGIT LEIST HAGSTRÖM
Leg barnmorska, sexolog & KBT-terapeut (steg-1)

Jag bor i Röstånga men är född i Tyskland.
1992 blev jag barnmorska och 2006 blev jag också färdig min utbildning till sexolog. Jag har arbetat i många år på ungdomsmottagningen i Eslöv, jag brinner för sexologi och tycker att det är viktigt att alla ska kunna få bra rådgivning i sex och samlevnad samt preventivmedel. Nu kommer jag också att arbeta med gravida som jag tycker ska bli så roligt och stimulerande. 
                                                                margit@barnmorskornamittiskane.se
 

                                                               Även forsättningsvis kommer jag att ta mot både kvinnor, män och par för samtal                                                                                                                                 och rådgivning inom sexologi på vår mottagning i Höör.


                                                                Kontakta Margit direkt för rådgivning sexologi:
                                                                Jag finns  i Höör hos Barnmorskorna Mitt i Skåne, Storgatan 2 (Vårdcentralshuset). 
                                                                Endast bokade besök via 
                                                                mail: margit.leist-hagstrom@telia.com    mobil: 0739-82 44 58

 

FRANK ÖRNFELDT SVENSSON

Överläkare i Obstetrik och Gynekologi CSK Kristianstad

 

Jag kommer ursprungligen från Danmark, men har bott i Sverige i många år. Först bodde jag i norrland och trivdes mycket bra, nu bor jag i Höör och arbetar på kvinnokliniken i Kristianstad. En dag i veckan träffar jag gravida på mottagningen "Barnmorskorna Mitt i Skåne"